12e nieuwsbrief 13-07-’12 vrije energie oplossingen

Het is al weer 4,5 maand geleden dat de laatste nieuwsbrief (11e + aanvulling) is verschenen en dus is er veel met jullie te delen.

Ik ga deze keer diverse potentiële oplossingen noemen zonder al te veel in detail te gaan maar waarbij ik wel verwijs naar diverse websites waar veel meer info hierover te vinden is. Voor een aantal van jullie zou de Duitse of Engelse taal een probleem kunnen zijn echter is dat door mij niet 1-2-3, op te lossen.

Omdat er zich naast echte Vrije-Energieoplossingen ook een aantal oplossingen voordoen die gebaseerd zijn op z.g. L.E.N.R. (low energy nuclear reactions) ofwel “koude kernfusie”, dit in tegenstelling tot hete kernfusie en kernsplijting, worden deze mogelijkheden ook genoemd omdat ze ook helemaal in ons thema passen om het energieprobleem in de nabije toekomst mee te helpen op te lossen.

1. E-Cat van Andrea Rossi/Italië

Op 1-12-’11 schreef ik hierover al in de 10e Nieuwsbrief:

De meest recente info ontving ik onlangs van Paul Harmans (en daarvoor mijn complimenten!”) die een stuk van Hank Mills van 5 juni’12 heeft vertaald en op zijn website heeft gezet. Zie:

http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat6Juni2012.htm

Omdat de E-Cat (elelectric cathalizer), een vorm van “koude kerfusie1”) vooral ontwikkeld is om ca 10kW/unit warmte te produceren om aan ons CV-systeem te koppelen is het boeiend te lezen dat Rossi nu ook testen aan het doen is om stoom te produceren van ca 600ºC waardoor het veel interessanter wordt om hieruit, met een veel hoger rendement dan bij relatief lage temperatuur mogelijk is, ook elektrische energie te produceren. M.a.w. 2 vliegen in één klap: zowel warmte als elektriciteit.

Zie voor meer gedetailleerde info over de ontwikkelingen van Andrea Rossi in de bovengemelde verwijzing en naar de 11e Nieuwsbrief + de aanvulling hierop op www.FreeEnergy4All.nl
Zie ook bv. een artikel in het Duitse tijdschrift Net-Journal: Neue Energie-Technologien: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET0112S8-12.pdf

Aanvankelijk werkte Rossi samen met het Griekse bedrijf Defkalion. Dit is echter (helaas) spaak gelopen. Desalniettemin claimt nu ook Defkalion een dergelijk apparaat te gaan produceren, zie: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET0112S5-6.pdf

Het ziet er naar uit dat mede hierom Rossi zijn apparaat extra goedkoop op de markt gaat brengen om de ander de loef af te steken.

Inmiddels ziet het er naar uit dat de unit zowel kleiner (zie bv: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET1111S4-11.pdf) maar ook wat duurder zal gaan worden dan in de vorige nieuwsbrief is genoemd.

Heel interessant zijn de 2 artikelen zoals beschreven in het reeds genoemde Net-Journal uitgegeven door de familie Schneider in het Duits over koude kernfusie. Deze zijn daarom zo interessant omdat de “wetenschap” hierover meestal haar neus ophaalt terwijl er enkele maanden geleden NB in het CERN-project te Geneve een congres is georganiseerd over L.E.N.R. waar ook de familie Schneider bij aanwezig was en hierover vrij gedetailleerd heeft gepubliceerd in hun Net-Journal. Zie hiervoor: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET0112S7.pdf
en: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET0312S4-10.pdf

2. Mehran Keshe/België/Iranees

Gedeeltelijk overgenomen uit de 11e Nieuwsbrief:

Ik heb inmiddels 7 presentaties van deze bijzondere man bijgewoond en ben behoorlijk onder de indruk van wat hij te vertellen heeft en daaraan gekoppeld wat hij zegt te kunnen.

Hij heeft 4 hoofdgebieden waar hij zich op toelegt (zie 11e Nieuwsbrief):

no4: Energie, energieunits werkend op plasma in combinatie met ook een magnetisch-gravitatieveld.

Het voert veel te ver om op al deze verschillende gebieden in te gaan en verwijs ik hieronder naar zijn website. Heel specifiek heeft energie (evenals gezondheid) natuurlijk mijn speciale belangstelling.

Onlangs zou hij tijdens een presentatie in Heemstede hebben gezegd dat hij eind september (zie: http://www.niburu.nl/wetenschap/keshe-foundation-gaat-revolutionaire-technologieen-vrijgeven.html met een concrete Plasma-Energy-Reactor op de markt zal komen (i.p.v. eind van dit jaar). Voor € 500,- kun je je al inschrijven op een unit van 3 á 4kW (en ook voor een 10kW-unit) voor een totaal bedrag van €5.000,-. Hij krijgt van mij nog steeds het voordeel van de twijfel. Ik heb mij ingeschreven voor 1 unit.

Zie zijn website: www.keshefoundation.com/nl

Ook heel interessant is het verhaal op de website:
http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-revolutie-van-mehran-keshe/ van Guido Jonkers, geschreven door Luc Vervliet.

Onlangs is er ook een uitgebreid artikel verschenen over allerlei uitvindingen van Mehran Keshe in het grensverleggende tijdschrift FRONTIER, ook geschreven door Luc Vervliet.

Ik heb gesteld over dhr. Keshe: hij is óf een fantast óf hij is 1 van de grootste genieën van deze tijd want wat hij stelt dat er gaat gebeuren in de komende jaren grenst haast aan het ongelooflijke.

3. Plasma-engine uit LasVegas/USA

Voortbordurend op wat ik hierover schreef in de 11e Nieuwsbrief:

Van 13 tot 18april ben ik samen met Paul Hoogendoorn (iemand die ik ook deel uitmaakt van ons team) naar LasVegas geweest om de opvolger van de vroegere uitvinder Mr. Papp nl. John Rohner zelf te ontmoeten. Dit was mede van belang omdat iemand anders ons project wilde kapen…

Ik schreef daar reeds over:

Zij hebben ook een soort “plasma”-motor ontwikkeld en wij zouden daar de licentie voor willen krijgen.
Eén en ander ziet er heel aantrekkelijk uit omdat de unit geen uitlaatgassen produceert, weinig lawaai maakt, vrij compact is, mechanische energie aan uitgaande as levert waardoor er een generator aan gekoppeld kan worden om elektrische energie te genereren. Ook zou hij ook nog relatief veel vermogen produceren.

Voorbeeld: een 2x500cc “plasmic-engine” levert een koppel van 400ft.lbs (=541Nm) en bij 3.000omw/min al 340kW wat dus heel veel is en ruim voldoende is om in een school, kantoor, winkel, werkplaats maar ook gemeenschappelijk in bv. een flat of huizenblok e.d. toe te passen.

In de toekomst ook mogelijk toe te passen in auto’s, bussen, vrachtauto’s en op schepen! e.d. om zowel elektriciteit als warmte te produceren en waarbij (een deel van) het “overschot” teruggepompt kan worden in het net waardoor er zelfs “inkomsten” gaan ontstaan. Ik heb hierover al toezeggingen van Eneco, Greenchoice en NUON die dit prima vinden omdat dit gegarandeerde “Groene Energie” is!

Het max. vermogen wat teruggepompt kan worden is echter sterk afhankelijk van de toegelaten max. stroom (zekeringen) en ook moeten er 3 phasen beschikbaar zijn.

Hieronder een foto van deze z.g. testunits:

Plasma-engine uit LasVegas

De grootte is 90cm lang, 25cm breed en 25cm hoog. Hierbij komt dan nog de generator.

Wat is de stand van zaken:

Tijdens ons bezoek hebben we 5 van deze units zien staan, allemaal ter demonstratie echter er was om allerlei redenen geen draaiende unit beschikbaar, laat staan belast te zien draaien. Men zou in juni (inmiddels juli) een trainings-sessie houden maar daarvoor moesten we eerst US$50.000,- op tafel leggen wat tegelijkertijd bedoeld was voor een z.g. master-licentie voor Nederland. Ons standpunt is: we betalen liever het dubbele en dat we weten wat de motor werkelijk kan dan nu mogelijk een kat in de zak kopen.

Ondanks verschillende voorstellen van mij ter tegemoetkoming van zijn wensen/eisen blijft hij bij zijn standpunt. M.a.w. weer iemand die ondanks zijn idealen toch weer verblind is door dollartekens in de ogen.

Onze terughoudendheid had met veel meer zaken te maken die ik hier niet allemaal kan/wil opnoemen.

De planning is dat hij eind september “public” gaat (inmiddels oktober geworden…?) en onze mening is: dan zien we wel weer verder. (Stockholders meeting will be held at September 29th and 30th. We hope to have available, so you can see it, a preview of what will be presented on the TV-networks as we announce our engines to the world).

Voor verdere info zie:
www.inteligentry.com
www.plasmerg.com

4. Lutec, Australië

Degene die al langer op mijn website staan aangemeld weten dat ik begin juli 2010 naar Cairns in Australië ben geweest om de 2 uitvinders te bezoeken. Dit project had ondanks hele interessante uitvindingen geen vervolg omdat men vele miljoenen vroeg zonder dat hun unit productierijp was. Onlangs heb ik weer contact gehad via de Nederlandse zwager van Ludwig Brits (1 van de uitvinders) die zijn uitvinding in München had staan met de vraag of wij bereid waren alsnog in te stappen. Het antwoord was ja echter inmiddels had men ook contacten met een Arabische sjeik en wat ik begrepen heb heeft deze persoon inmiddels de licentie gekocht. We zullen zien waar dit verder toe leidt.

5. De Wangmotor uit China

In mei ‘11 bracht ik samen met Han Vriezen een bezoek aan Mr. Wang Shen He in Beijing en sloten daar een overeenkomst met hem m zijn motor hier te gaan bouwen. Ondanks dat er een enorme worst (aan dollars) voor zijn neus hangt komt Mr. Wang de afspraken niet na die o.a. inhouden dat hij enkele essentiële onderdelen + speciale vloeistof aan ons zou leveren.

Hierdoor is de voortgang volledig gestagneerd en zijn we een behoorlijke duit armer geworden. Het feit dat hij geen Engels kent en alles in het Chinees moet, bevordert ook helaas niet de communicatie.

6. Magnacoaster uit Canada

Via Andre Norel kwam ik in contact met de website: http://www.magnacoaster.com/magna/html/how_it_works.html
Men zou 3 verschillende units ontwikkeld hebben nl:

a. Vorktex 4.8kW- 4-24V
4 outputs of 12V, 100A
This head is an add on to the house that needs to add more power to the existing solar or wind project.
Unit is set up to give only 4 outputs 12V, 100A fast pulse DC.
This power must be feed into a battery bank.
1 Aims 12kW 3-phase invertor
US$ 6,500,- plus shipping (Dick: costs $1,354.-/kW)

b. Vorktex 9kW- 4-24V
4 outputs of 24V, 100A
This head is an add on to the house that needs to add more power to the existing solar or wind project.
Unit is set up to give only 4 outputs 24V, 100A fast pulse DC.
This power must be feed into a battery bank.
1 Aims 12kW 3-phase invertor
US$ 9,000,- plus shipping (Dick: $1,000.-/kW)

c. Vorktex 12kW-3Phase
This is the first of a line of off the grid home units complete with:
1 Vorktex 14kW power head
Unit is set up to give only 6 outputs 24V, 100A fast pulse DC.
This power must be feed into a battery bank.
1 Aims 12kW 3-phase invertor
US$ 18,000,- plus shipping (Dick: $1,500.-/kW; incl. invertor??)

Inmiddels is er een unit naar Spanje onderweg waar we graag een bezoek aan willen brengen. Indien zich dit te traag ontwikkeld dan overweeg ik om een bezoek aan Canada te brengen (nabij Toronto) om daar de uitvinder zelf te gaan bezoeken en te zien wat hij zoal heeft ontwikkeld en of wij zaken kunnen doen.

7. Prof. Dr. Claus Turtur/Duitsland

Dhr. Prof. Dr. rer. nat. Claus W. Turtur van de Ostfalia Hochschule für Angewandte Wissenschaften te Wolfenbüttel heeft een theoretische onderbouwing geschreven over Vrije Energie, zie: in Engels: http://philica.com/display_article.php?article_id=213 en in het Duits: http://www.ostfalia.de/export/sites/default/de/pws/turtur/FundE/Deutsch/Prop_geschw_01.pdf Het heet: The fundamental Principle of the Conversion of Zero-point-energy of the Vacuum. Er zijn al vele reacties en aanvullingen op zijn artikel, heel boeiend maar niet voor velen te complex.

theoretische onderbouwing van Vrije Energie door prof. Claus Turtur uit Braunschweig/Duitsland

“Principle of the conversion of vacuum-energy and the systematic construction of zero-point-energy motors” is now affiliated in one overview-paper. The article is published at „The General Science Journal“, ISSN 1916-5382 which can be downloaded from Internet for free at:

https://delezing.nl/wp-content/uploads/2018/12/turtur2e.pdf

alternatieve link:

https://freeenergy4all.nl/wp-content/uploads/2023/09/turtur2e.pdf

8. Niburu FreeEnergy

Om volledig te zijn wil ik ook deze site melden omdat men daar ook heel enthousiast en ijverig bezig is om op volledige open wijze (open source!) een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Vrije Energie. Momenteel richt men zich vooral op de ontwikkeling en toepassing van watergas (HHO) voor bv. auto’s. Door hun enthousiasme claimt men soms wat te vroeg al grote doorbraken terwijl men nog sterk in de ontwikkelingsfase zit. Toch heb ik grote bewondering voor hun gemotiveerdheid en inzet. Zie hun website: http://www.niburu.nl/nulpuntenergie-tg

9. Mike Brady met zijn Perendev-machines

Hoewel Mike in Duitsland in de gevangenis zit wegens veroordeling voor oplichting, wat hij overigens sterk aanvecht, zou hij toch een 100kW en een 300kW Magneetmotor hebben ontwikkeld.
Onlangs heeft hij een uitgebreide brief geschreven wat in het Duitse tijdschrift Net-Journal is gepubliceerd.
Ik hoop dat hij op niet te lange termijn vrij komt en werkelijk zijn uitvindingen in de praktijk kan tonen.
Zie voor zijn brief: http://www.borderlands.de/net_pdf/NET0312S43-49.pdf

10. Yildiz-motor/Turkije

In maart 2011 heeft Mohammar Yildiz een demonstratie gegeven aan de TU-Delft. Hoewel daar niet exact gemeten is is onze overtuiging dat zijn unit 200 a 300W kan leveren. Hoe ver hij inmiddels is is niet duidelijk. Er gaan geruchten dat hij momenteel met een buitenlands bedrijf samenwerkt. Ik hoop er echt het beste van want dit lijkt een potentiële unit voor de toekomst te zijn nadat hij is opgeschaald en productierijp is gemaakt. Zie hieronder het opgenomen filmpje:

11. Algemeen

Er is nog wel meer te melden over Vrije Energie-ontwikkelingen zoals mijn eigen proeven die ik heb gedaan en de oprichting van een eigen bedrijf samen met leden van ons team: NewEnergy4All BV i.o. echter bovenstaande is voor dit moment het belangrijkste.

Er is nu al een redelijk grote groep geïnteresseerden in VE maar dit kan nog best uitgebreid worden om de kennis over deze zo unieke ontwikkelingen nog meer draagkracht te geven. M.a.w. als iedereen 1 of enkele mensen ook enthousiast maakt zich aan te melden op de website dan hebben we al gauw een verdubbeling van het aantal. Doe je mee?

Ik hoop dat u dit weer met interesse zult lezen.

U zult begrijpen dat we net zo lang doorgaan totdat er echt iets concreets op de markt is, of door eigen ontwikkelingen, of anderszins, en dit in dienst van het grote geheel: een “leefbaarder aarde”!

Ja, vol verwachting klopt het hart en… de volhouder wint!.

Energierijke groet,
Dick Korf samen met het team FreeEnergy4All