19e Nieuwsbrief 9 november, 2014 Vrije energie ontwikkelingen

1. Hoe en wat t.a.v. de Energieversterker?

solid state unit

Links de compacte Trafo en rechts de meetinstrumenten met de kWh-meter. Links op de grond 1 van de 2 bouwlampen die als belasting waren aangesloten.

Wat ik in de vorige Nieuwsbrieven reeds vermeldde was dat ik samen met Eric Nuver (mijn rechterhand) en later ook met Han Vriezen (2 elektrotechnici) naar Stuttgart ben geweest en dat we daar het meest ideale Vrije Energie apparaat hebben zien werken. Een apparaat dat, aan het drie-fasennet gekoppeld, NB 1.700Watt netto produceerde. Een trafo zonder bewegende delen, en dus geen slijtage, zonder hinderlijke geluiden, compact, robuust (en dus bedrijfszeker) en in nagenoeg elke meterkast past. Je sluit hem aan en de meter gaat achteruit draaien! Zie bijstaande foto:

Tja, en nu zijn we ruim een jaar verder en zult u vragen: en Dick wat is er nu uiteindelijk van geworden?

Enkele weken geleden was ik naar een Vrije Energie Congres in Bregenz/Oostenrijk en ik kreeg de kans om daarna deze mensen in Stuttgart eindelijk weer te bezoeken. Er bleek dat men afgelopen jaar niet stil had gezeten en er dus ook nieuwe ontwikkelingen te melden waren.

  1. Zo is men afgestapt van de verdere ontwikkeling van de bovengenoemde 2kW energieversterker omdat de z.g. blindstroom (verschuiving in sinusvorm van de spanning t.o.v. de stroom, uitgedrukt in “cos phi”) te hoog zou zijn, waar de netbeheerder niet blij mee zou zijn. Hiervoor in de plaats ontwikkelt men nu een 1kW-unit die ook autonoom (dus los van het net) zou kunnen werken. Men hoopt dit voor het eind van dit jaar voor elkaar te hebben.

  2. Men heeft een 25kW-unit ontwikkeld die inmiddels al 3 maanden bij een tankstation draait. We kunnen deze unit bezoeken als we het eens zijn over een licentiecontract wat men zou opsturen.

  3. Men heeft een 16kW-unit aan een land in Zuid Amerika verkocht, incl. de licentie.

  4. Men heeft ook diverse 5 en 10kW energieversterkers aan mensen in Duitsland geleverd waar ik inmiddels mee in contact ben t.a.v. hoe en wat, m.a.w. doen ze ook echt wat er van verwacht wordt (zelf zien is geloven!).

2. Wat gebeurt er nog meer?

2.1. Een unit uit Ohio die werkt op het principe van zwaartekracht.

In juni 2009 ben ik in Ohio geweest bij Bruce Feltenberger die de z.g. GAP-unit ontwikkeld had: Gravity Assisted Power.

Dit zag er toen allemaal veelbelovend uit. Terwijl je er een bepaalde hoeveelheid arbeid met de hand instopte (steeds een duwtje geven) om een pendulum te laten draaien kwam er 5 á 7x meer energie uit. Ik viel van mijn stoel, hoe kon dit?

Inmiddels zijn we 5jaar verder en is er niet dat uitgekomen wat we er van gehoopt hadden, of toch? Eind 2013 is men op een andere tour gegaan en in november kreeg ik bericht dat er toch een positieve ontwikkeling was: nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden!

Begin Februari 2014 kreeg ik een schrijven van dhr. Feltenberger dat hij met zijn team een doorbraak had bereikt nl. dat men een apparaat had gebouwd waarbij er 0,22kW input nodig is en er bijna 10kW output uit zou kunnen komen….! Men heeft dit laatste nog niet in de praktijk kunnen realiseren omdat men de omzetting van het beschikbare vermogen in mechanisch- of hydraulisch-vermogen nog eerst verder moet optimaliseren via een z.g. powercell-omzetting. Inmiddels is het al weer ruim een half jaar vrij stil….

2.2. Bristol, UK,

In dec. 2012 ben ik samen met Kees van der Koppel bij een uitvinder in Bristol (GB) op bezoek geweest. We waren beiden onder de indruk van deze zo inventieve man dat we hem gesponsord hebben om zijn uitvindingen verder te kunnen ontwikkelen. Inmiddels zou er al diverse keren een doorbraak zijn echter ook dit laat nog steeds op zich wachten….

2.3. De QEG van Hopegirl

Begin dit jaar werden vele mensen enthousiast omdat er een VE-apparaat beschikbaar kwam volgens het “Open source” principe (voor iedereen vrij om het toe te passen) nl. de QEG = Quantum Energy generator.

Voor mijn gevoel is dit een soort “hype” geworden van HopeGirl, gebaseerd op ’n ontwikkeling van van Timothy Thrapp in de USA. De QEG heeft als “Open Source” project de wereld gek gemaakt doordat overal ter wereld mensen dit ter hand namen in de hoop iets concreets en werkends te kunnen bouwen. Tot nu toe is dit echter nog niemand gelukt omdat essentiële info ontbrak. De Schneider’s uit Zwitserland hebben hier zelfs een boek over geschreven.

Mede door Eric Nuver van ons team hebben wij de boot al in een vrij vroeg stadium afgehouden ondanks dat iemand anders al wel wilde investeren en iemand anders mij persoonlijk vroeg om samen te werken en het te bouwen.

Ook Adolf Schneider vertelde mij over zijn skype-calls met Timothy Thrapp waarin hij gerichte vragen stelde en daar heel afhoudende antwoorden op kreeg…. Terwijl men het bracht als “Een geschenk voor de wereld” en het sterk religieus getint was (the spirit Ministries Witts). Dhr James Robitaille was de eerste die de QEG heeft gebouwd met input van 1kW en “output van 10kW”, maar voor zover ik weet heeft nooit iemand een draaiende unit volledig belast zien werken, noch in Marokko, noch in het Verre Oosten, waar men heel serieus en intensief daar mee bezig is geweest….. Blijkbaar ontbreekt er toch essentiële informatie.

2.4. Vrije Energie apparaat uit Brazilië,

Electron-Captor-GeneratorVia de website van Sterling Allen: http://pesn.com kwamen we in contact met uitvinders in Brazilië en hoewel zij de boot naar buiten toe flink afhouden hebben wij toch meer persoonlijke contacten kunnen leggen. Zodanig dat er in augustus iemand, die goed Portugees spreekt en de cultuur kent, bij hen op bezoek is geweest op (lokale) kosten van FreeEnergy4All. Momenteel zijn we in contact met iemand die ook hun vertrouwen heeft gewonnen en die er al ca 8x op bezoek is geweest en die gaat onderzoeken of er een samenwerkingsverband met ons mogelijk is.

Men spreekt over een 6,6kW; 12,1kW; 40kW en 280kW “Electron Captor Generator”. De unit is heel compact en werkt volgens het z.g. “Solid State” principe en dus ook zonder bewegende delen!

2.5. De watergenerator uit Canada

gds-watergeneratorOnlangs kwam er ook een artikel langs op de website van Sterling Allen. Het ging over een generator die op water leek te lopen. Het werd genoemd: de GDS Technologies water generator. Ook werd gesproken van “automization of some of the water”, wat het ook maar betekent. In ieder geval is het water niet de brandstof maar een middel. Zie b.v.:

http://peswiki.com/index.php/Directory:GDS_Technologies%27_Portable_Water_Generators

Ook schrijft men: NOTICE: Oct. 27:

..Greg told me he didn’t plan on releasing these until December 15, when he had inventory built up; and that the website wording was in preparation for that..”

M.a.w. op dit moment zijn de units nog niet te bestellen en moeten we wachten tot half dec. We zitten echter ondertussen ook niet stil en hebben al een aardig beeld wat het phenomeen achter deze uitvinding lijkt te zijn. Voor de 5kW-unit is 2kW aan input nodig met een output van 7kW.

GDS Technologies’ Portable Water Generators – “..Canadian company has a water-powered, portable genset not yet available for sale until Dec. 15)] on their website, in output sizes of 5 kW, 10 kW and 15 kW, at a price of around $1000/kW. Just 4 gallons of tap water will run the 5 kW system relatively quietly for three days. It emits no pollution, no fumes. Suitable for non-grid-tie applications…” (PESWiki; October 26, 2014).

2.6. De E-Cat, koude kernfusie,

e-cat-staaf

Andrea Rossi, uitvinder van de E-Cat in Italië (Energy Catalizer) heeft zijn uitvinding aan Amerikanen verkocht waardoor er dus niet via hem units beschikbaar meer komen. Het principe achter deze E-Cat is “koude kernfusie”. Dit is dus geen echte Vrije Energie maar wel een fantastische ontwikkeling ook al past ook dit nog niet in het gangbare wetenschappelijke denken. Maar is het daarom onzin? Nee natuurlijk niet! Ook is dit reeds wetenschappelijk onder zocht en bewezen. Het wachten is nu op de doorbraak door het Amerikaanse bedrijf dat de licentie heeft gekocht

Zie bv de mooie website van Paul Harmans die dit alles op de voet volgt:

http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat8oktober2014.htm

en het complete verslag:

http://www.elforsk.se/Global/Omvärld_system/filer/LuganoReportSubmit.pdf

Ja op bijstaande foto is de staaf “ALLES”!

2.7. THRUST KINETIC GENERATOR OF ELECTRIC ENERGY

RoschThrustKineticGenerator2 weken geleden was ik bij een congres over Vrije Energie in Bregenz waar een model van deze unit werd getoond. Het gehele rad met een soort emmertjes eraan draait geheel onderwater. Indien ze onderin zijn wordt er in de opgaande emmertjes lucht geblazen die een stuwdruk/kracht naar boven creëert. Omdat aan de zijkant van de emmertjes gaten zitten die bovenin naar boven wijzen kan de lucht daar weer ontsnappen waardoor de emmertjes zonder lucht, maar gevuld met water , weer naar beneden gaan.

Men noemt dit de “Rosch Thrust Kinetic Generator which is a prototype of mini power plant build and installed at Rosch business premises in Belgrade.” Op dit moment is net bekend geworden dat ze te bestellen zijn. De kleinste unit levert 5kW en is 5m hoog met een basisoppervlak van 0,5×0,5m. Deze unit kan autonoom draaien. Ik ben in gesprek over de licentie voor NL.

2.8. Andere ontwikkelingen,

En zo zijn er nog diverse andere ontwikkelingen gaande die interessant zijn maar te ver gaan om deze allemaal hier te bespreken vooral vanwege het prille in zowel de ontwikkeling als in het contact met de uitvinders hierin.

Ook in deze nieuwsbrief blijkt dat we steeds dichter bij de realisatie van Vrije Energie-units komen en zoals hierboven genoemd zelfs al bestelbaar zijn.

De ontwikkeling van Vrije Energie heeft nl. ook te maken met het bewustzijn van ons als mensen. Zijn we er ook aan toe om deze zo revolutionaire vorm van energieopwekking op de juiste en verantwoorde manier in de wereld te zetten zodat het “Het Grote Geheel” gediend wordt?

Ik ben er van overtuigd dat het moment van de echte doorbraak steeds dichterbij komt en ja, dan gebeurt “het” gewoon.

Doen jullie mee in dit wonderschone proces? Ik reken op jullie als echte geïnteresseerden in Vrije Energie, ja, FreeEnergy4All, “Vrije Energie voor iedereen”!

Door de vertragingen van afgelopen jaar hebben we ook tijd gehad om ons Businessplan uit te werken wat van belang is voor o.a. potentiële investeerders evenals een company-profile.

We hebben inmiddels een aantal potentiële investeerders, echter door de vertragingen in ons contact met Stuttgart was een en ander soms toch wat moeilijk te verkopen.

Ook t.a.v. Stuttgart staat, na mijn laatste bezoek 2 weken geleden, de deur weer open en kunnen we zelf voorstellen doen t.a.v. hun contractvoorstel. Dit ook in het perspectief van dat er ook andere units inmiddels het licht laten zien resp. doorbreken zoals nu ook weer blijkt.