7e Nieuwsbrief 16-05-’11

Ik ben net terug van een bezoek, samen met een collega, van een reis naar Beijing waar wij niet alleen gesproken hebben met dhr. Wang Shum Ho maar ook een deal met hem hebben gesloten. Wang Shum Ho heeft in het verleden al nl. een 5kW Vrije Energiemotor ontwikkeld.

De deal houdt o.a. in dat hij alle tekeningen+ know-how van zijn uitvinding aan ons ter beschikking heeft gesteld en zelfs heeft toegezegd om een set van de heel specifieke toegepaste magneten + het magnetische afscherm materiaal evenals de speciale vloeistof apart aan ons op te sturen zodat wij tegen zo min mogelijke onverwachte zaken zullen aanlopen.
Ik houd deze informatie wat summier omdat wij nu eerst een unit willen bouwen die ook doet wat er van verwacht wordt voordat we te veel naar buiten treden.

Dit betekent ook dat ik deze info alleen aan diegene stuur die zich ingeschreven hebben op de website. Deze info komt dus ook nog niet op de website te staan.
In ieder geval hopen we met deze ontwikkeling een grote stap vooruit te maken om daadwerkelijk Vrije Energie in de wereld te zetten.

Nu Vrije Energie steeds dichterbij komt is ook de financiering van dit unieke project van groot belang. En zo merken wij dat financierders wel interesse tonen in deze zo bijzondere ontwikkeling maar vaak op een manier waarbij zij het ook voor het zeggen willen hebben. Dit is wat wij als bestuur van de Stichting Freeenergy4All niet voorstaan en willen beperken opdat Vrije Energie ook zo “Vrij” mogelijk blijft.

Daarom is ook de mogelijkheid gecreëerd om naast giften aan de Stichting (die aftrekbaar zijn van de belasting en nog steeds heel welkom zijn! zie 5e en 6e Nieuwsbrief), om ook certificaten van aandelen te verkrijgen vanaf een bedrag van €10.000,- (de hoogte van dit bedrag is inmiddels vervallen!) met een heel interessante rendementsmogelijkheid.
Als je hierover meer wilt weten schrijf ons dan via de website een bericht.

Energierijke groet,
Dick Korf

Voorzitter FE4All